Ένας εκρηκτικός χαρακτήρας είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, μέσα στο Nomads ο οποίος σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα και ειδικά όταν χάνει, έχει και από ένα ξέσπασμα. Και αλίμονο στα αντικείμενα που θα βρεθούν μπροστά του, αλλά και στους συμπαίκτες του, τους οποίους «στολίζει» κανονικά.

Στον αγώνα για την Επικράτεια, ο Σπαλιάρας ήταν δίδυμο με τον Dimar, όμως, ήταν τέτοιο το αγώνισμα, που δεν ευνοούσε η διαφορά ύψους, που είχαν οι δύο παίκτες. Και δε μπορούσαν με τίποτε να το βρούνε μεταξύ τους, με τον Σπαλιάρα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος να τα παρατάει απογοητευμένος.

Τελικά, συνέχισαν, αλλά έχασαν από τους αντιπάλους τους. Και στη συνέχεια ο Σπαλιάρας έξαλλος, πέταξε ένα μπουκάλι, ενώ «στόλισε» με απίστευτες εκφράσεις τον Dimar ο οποίος μάταια προσπαθούσε του εξηγήσει τι έφταιξε. «Mη λες μαλ@@ες, πες τα έκανα σκ@τ@ και συγγνώμη», του είπε κάποια στιγμή ο Σπαλιάρας. Για να απαντήσει με παράπονο ο Dimar: «Δεν τα έκανα σκ@@ά ρε φίλε, καμία σχέση. Απλά δεν πήγαινε το ύψος μας. Μη μου λες τα έκανα σκ@@@ά, καμία σχέση. Μπορεί να τα έκανες και εσύ».

Για την ιστορία, λίγο μετά ο Dimar αποχώρησε καθώς έχει πρόβλημα στους καρπούς και οι γιατροί τού απαγόρευσαν να συνεχίσει, ενώ ο Σπαλιάρας συνολικά πήρε μία νίκη.