Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Σάββατο. Τρεις γονείς θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τις έφηβες κόρες τους απ’ την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, κατά τη διάρκεια του χορού αποφοίτησης. Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Απόλλων και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Λίγο μετά, οι μεταλλαγμένοι καλούνται να υποβληθούν σε θεραπεία που θα τους κάνει κανονικούς ανθρώπους. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Blockers

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Κέι Κάνον Πρωταγωνιστούν: Λέσλι Μαν, Τζον Σένα, Άικ Μπάρινχολτζ Διάρκεια: 102′ [sidequote] Άφθονες στιγμές γέλιου στο Vodafone TV με τη ταινία Blockers [/sidequote]   Τρεις γονείς διαβάζουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι κόρες τους και ανακαλύπτουν πως έχουν αποφασίσει να χάσουν την παρθενιά τους στο χορό της αποφοίτησης. Παρότι ένας τους έχει ισχυρές αντιρρήσεις, αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να προλάβουν… το κακό.

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports1HD στις 18:15 Ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 20:30 ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης θα τεθούν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

X-Men: Η τελική αναμέτρηση

Star, 23:15 Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ Πρωταγωνιστούν:  Χάλι Μπέρι, Βίνι Τζόουνς, Πάτρικ Στιούαρτ, Χιού Τζάκμαν, Ίαν ΜακΚέλεν, Άννα Πάκουϊν, Κέλσι Γκράμερ Διάρκεια: 98′ Ο γιατρός Χανκ Μακόι ή αλλιώς Beast, φτιάχνει το φάρμακο κατά της μετάλλαξης, βάζοντας έτσι ένα δίλημμα στους μεταλλαγμένους: να διατηρήσουν τη μοναδικότητά τους ή να απαρνηθούν για πάντα τις υπερφυσικές δυνάμεις τους. Ήρθε και είναι συναρπαστικό! Νέο Vodafone TV. Τώρα όλοι βλέπουν αυτό που πραγματικά θέλουν, σε όποια συσκευή θέλουν, μέσα ή έξω από το σπίτι! Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά αλλά και μια τεράστια ποικιλία ταινιών. Δημοφιλείς σειρές με όλους τους κύκλους διαθέσιμους δωρεάν & on demand. Οι καλύτερες παιδικές ταινίες και σειρές για μαγικές οικογενειακές βραδιές αλλά και οι μεγαλύτερες αθλητικές μάχες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε περιμένουν για να τα απολαύσεις! Νέο Vodafone TV. Πλούσιο περιεχόμενο για σένα!