Κατάφερε μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι να στρέψει τους πάντες εναντίον του. Κατάφερε να τον ψηφίζει ολόκληρη η ομάδα του. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο παίκτης των Διασήμων που αποχώρησε από το Survivor 2 καθώς το τηλεοπτικό κοινό… εισάκουσε την προσευχές των παικτών και κράτησε στον Άγιο Δομίνικο το Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ακόμα και λίγη ώρα πριν αποχωρήσει πάντως, ο Σώζων… πρόλαβε να πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμα επεισόδιο. Υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού πως οι Διάσημοι χάνουν επειδή οι Μαχητές έχουν ως στρατηγική να τους αποπροσανατολίζουν.

Συγκεκριμένα είπε ότι την στιγμή του στόχου, οι μαχητές φωνάζουν και μιλάνε κάτι που κάνει συχνά ο Χάρης.

Ο Χάρης από την πλευρά του είπε πως αυτό γίνεται από την αρχή του παιχνιδιού και γίνεται για να στηρίζει ο πάγκος τον συμπαίκτη του.

Η Κατερίνα Δαλάκα στήριξε τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, λέγοντας ότι δεν είναι αντιαθλητικό γιατί στόχος της αντίπαλης ομάδας είναι να τους κάνουν να χάσουν όπως και οι ίδιοι την αντίπαλη ομάδα.

Η αποχώρηση αυτή ίσως σημάνει και την ηρεμία στην ομάδα των Διασήμων, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ομάδα καθώς  ο αριθμός των παικτών στην ομάδα έχει αρχίσει να μειώνεται επικίνδυνα… Μετά και την αποψινή αποχώρηση, οι «κόκκινοι» έμειναν πέντε. Αντίθετα, οι Μαχητές είναι εννέα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους Διάσημους.