Δύο νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 5 Μαΐου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για την οικογενειακή σειρά «Life Unexpected» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 17.00 και στις 00.30 επανέρχεται με τον τέταρτο κύκλο η αγαπημένη σειρά «Dexter».

Life Unexpected

Ένα κορίτσι που έχει ζήσει με θετούς γονείς για 15 χρόνια αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Το ταξίδι της Λαξ μέσω του νομικού λαβυρίνθου της ενηλικίωσής της την οδηγεί στον βιολογικό πατέρα της, Nate «Baze» Bazile (Kristoffer Polaha), ο οποίος έκπληκτος μαθαίνει ότι έχει μια έφηβη κόρη. Ο Baze είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ. Η Λαξ μαθαίνει ότι η μητέρα της είναι η Cate Cassidy (Shiri Appleby), πολύ γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Όταν ένας δικαστής αποφασίζει ότι η Λαξ δεν είναι έτοιμη ακόμα για την ενηλικίωση, χορηγεί απροσδόκητα την προσωρινή κοινή επιτήρηση στον Baze και την Cate, οι οποίοι συμφωνούν να κάνουν έστω και καθυστερημένα μια προσπάθεια να δώσουν στη Lux την οικογένεια που της αξίζει.

Dexter (4ος κύκλος)

Τη μέρα, είναι ένας κυνηγός του εγκλήματος, μόλις πέφτει το σκοτάδι, όμως, αναλαμβάνει έναν πιο επικίνδυνο ρόλο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες του και με έναν πιο σκοτεινό τρόπο.

Ο Ντέξτερ δουλεύει για την αστυνομία του Μαϊάμι, βοηθώντας το τμήμα Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσει τις πιο φρικτές δολοφονίες.

Στον τέταρτο κύκλο ο Ντέξτερ κατάφερνε πάντοτε να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις. Σήμερα, όμως, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει την ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις του και τα επαγγελματικά του καθήκοντα στο τμήμα ανθρωποκτονιών του Μαϊάμι.

Καθώς η εξάντληση μεγαλώνει και η αϋπνία έρχεται στο προσκήνιο, ο Ντέξτερ έφθασε η ώρα να αναρωτηθεί μήπως έχει αναλάβει περισσότερα από όσα μπορεί να ελέγξει.