Μια συγκινητική τηλεοπτική συνάντηση έπειτα από 13 χρόνια είχαν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και η Λίτσα Πατέρα. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την αστρολόγο στην εκπομπή της στον Alpha, όπου μίλησαν για τη σχέση τους και τη συνεργασία τους.

Η Ελένη Μενεγάκη την υποδέχτηκε με τη φράση: «Θα είναι το κορίτσι μου για πάντα γιατί είναι η ψυχή της παιδική». «Υπάρχει ένα δέσιμο που δεν χάνεται», είπε από την πλευρά της η Λίτσα Πατέρα, που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, με την Ελένη να σχολιάζει πως «δέκα χρόνια περάσαμε μαζί και δεκατρία είμαστε χώρια».

«Θυμάμαι σαν τώρα που με ρωτούσαν: “Αυτό το κορίτσι θα μιλάει;”. Λέω εγώ: “Όταν αυτό το κορίτσι ανοίξει το στοματάκι της, δεν θα σταματάει”. Το έχω πει πολλές φορές ότι με την Ελένη με δένει κάτι. Δεν μπορώ να ξεχάσω το κοριτσάκι που ήρθε, που μεγάλωσε, που παντρεύτηκε, που έκανε παιδιά… Όλη τη ζωή σου την έζησα!», ανέφερε η Λίτσα Πατέρα.

«Έζησες όλη τη ζωή μου και έζησες και τα υπόλοιπα που σου έλεγα, γιατί είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Ήσουν ένας άνθρωπος που ήξερες να κρατάς στη δική σου ψυχή όλα αυτά που άκουγες, μαζί σου έχω κάνει τεράστιες συζητήσεις για πολύ σοβαρά θέματα της ζωής μου και για την καθημερινότητά μου», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.