Για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, αλλά και για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Η τηλεθέαση της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» που παρουσιάζει παραμένει αρκετά υψηλή, ανεξάρτητα από τον «αντίπαλο» απέναντί της: «Γιατί είναι κάτι αληθινό. Κάτι που στοχεύει στην ουσία των πραγμάτων. Έχει κάτι πρωτογενές. Εμείς δεν αναπαράγουμε ό,τι παίζει η ελληνική τηλεόραση. Κάνουμε παραγωγή αυθεντικού τηλεοπτικού προϊόντος θα έλεγα και, βέβαια, η εκπομπή στοχεύει στο συναίσθημα, κάτι που χαρακτηρίζει τους Έλληνες» δήλωσε η παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να προσθέσει πως «θα μπορούσε το περιεχόμενο της εκπομπής, με ελάχιστα λάθος χειρισμό, να είναι trash tv», ωστόσο εκείνη και η ομάδα της καταφέρνουν να διατηρούν τις ισορροπίες.

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που «παίζει» τις τελευταίες εβδομάδες απέναντί της: «Από τότε που ξεκίνησε ο Γρηγόρης δεν είχαμε την παραμικρή απώλεια στην τηλεθέαση. Έχουμε τα ίδια ποσοστά. Προφανώς, έχουμε διαφορετικά κοινά» σχολίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.