Χθες έκαναν πρεμιέρα οι «Ράδιο Αρβύλα» για 11η χρονιά και η επιστροφή τους ταρακούνησε τους πίνακες τηλεθέασης στην late night ζώνη.

Το κοινό φάνηκε να περιμένει ανυπόμονα αυτή την επιστροφή με την τηλεθέαση να αγγίζει λίγο πριν τη μία το πρωί ακόμα και το 50,5% στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος του «Ράδιο Αρβύλα» στο γενικό σύνολο έφερε ποσοστό 38,2% στον ΑΝΤ1, ενώ στο κοινό 15 – 44 η εκπομπή σημείωσε το εντυπωσιακό 45,1%.

Στον αέρα της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την έναρξη της νέας του εκπομπής. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως, αν όλα πάνε καλά, από την επόμενη Δευτέρα θα βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 ένα νέο προϊόν, κάτι καινούργιο, ένα «πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας».

«Θέλουμε να σας πούμε για το Ράδιο Αρβύλα γιατί και γι’ αυτό πολλά ακούγονται και λέγονται. Το Ράδιο Αρβύλα θα βγαίνει φέτος στον αέρα ως τηλεοπτικό special event για να μιλάμε σωστά ελληνικά. Θα βγαίνει μία φορά το μήνα, το δίμηνο, κάπου εκεί υπολογίζουμε. Όμως τις Δευτέρες θα είμαστε και πάλι μαζί. Θα είμαστε και πάλι μαζί γιατί ετοιμάζεται κάτι, κάπως διαφορετικό» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Θα έλεγα ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας, ένα νέο πλαίσιο που είχα στο μυαλό μου για ανθρώπινη, γήινη, αληθινή εκπομπή που μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Θα έχει μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη ελευθερία, δεν θα περιορίζεται μόνο στο σατιρικό πλαίσιο. Αυτό το πράγμα, αν όλα πάνε καλά και είμαστε έτοιμοι, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα που μας έρχεται. Θα είναι ζωντανός οργανισμός. Τίτλος δεν υπάρχει ακόμη και μάλλον θα είναι η πρώτη εκπομπή, που θα βγει χωρίς τίτλο. Θα είναι όλη η παρέα μαζί με τον έναν ή άλλο τρόπο».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για τη νέα εκπομπή: