Οι αδιάκριτες ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά έφεραν μεγάλη αμηχανία χθες στο Πρωινό, ενώ έκαναν την Δήμητρα Ματσούκα να πετάξει απίστευτες ατάκες και να φέρει τη Φαίη σε δύσκολη θέση.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη Δήμητρα Ματσούκα: «Είσαι καλά και μόνη σου;» και η ηθοποιός της απάντησε: «Είμαι καλά και μόνη μου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι αλλά αυτά συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν. Θα πω ψέματα αν σου πω ότι τώρα σκέφτομαι κάτι άλλο».

Η παρουσιάστρια της είπε: «Το βράδυ όταν πέφτεις για ύπνο δε σκέφτεσαι…» και η Δήμητρα δήλωσε: «Σκέφτομαι την Ελίζα Ντούλιτλ».

Κάπου άρχισε η αμηχανία. «Θα προτιμούσες μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή θα προτιμούσες να συναντήσεις κάποιον που θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα διαφορετικά;» είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Δήμητρα Ματσούκα χαλαρή δήλωσε: «Ελλείψει αυτού του κάποιου θα προτιμούσα την επιτυχία. Ας μην είμαι και απόλυτη».

«Ναι, γιατί θα ήσουν λίγο προκλητική. Δεν σε αγχώνει αυτό το κομμάτι;» είπε η Φαίη Σκορδά.

Τότε η Δήμητρα Ματσούκα της τη φύλαγε:

«Όχι, να αγχώσει εσένα που έχεις μεγαλώσει. Εμένα γιατί;» είπε.

Η Φαίη τόνισε: «Στο λέω γιατί είσαι πάρα πολύ καιρό σε αυτή τη φάση. Αλλάξαμε κανάλια, δεν κατέβηκες από τη σκάλα, είμαι μόνη μου σε αυτή την καρέκλα».

Και η Δήμητρα με ευγενικό τρόπο της είπε: «Μπορώ να έχω ενδιαφέρον και μιλώντας για άλλα ζητήματα» και συνέχισε: «Δεν αντιμετωπίζω μία συνέντευξη σαν την εξομολόγηση στον παπά της ενορίας μου. Ακόμη και να μου συνέβαινε κάτι δεν θα το μοιραζόμουν μαζί σου στον αέρα. Δεν επιθυμώ καμία άλλου τύπου δημοσιότητα, γιατί μία πιπεράτη λεπτομέρεια καπελώνει την ουσία της όποιας πρεμιέρας. Ο λόγος που κάνουμε συνεντεύξεις πριν τις πρεμιέρες είναι για να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Μπορώ να έχω ενδιαφέρον και μιλώντας για άλλα ζητήματα. Δηλαδή, εμένα με βρίσκω πολύ συμπαθητική».

Και τέλος η Φαίη τη ρώτησε: «Σχετικά με ένα θέμα οικονομικό που έχεις…» και η ηθοποιός της είπε: «Τι γίνεται κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι σα να πηγαίνω στην εφορία της γειτονιάς μου και με καταδιώκετε έτσι;».