Λάτρης των γυναικών, των σπορ, της ταχύτητας, αλλά και του Ερντογάν είναι ο Acun Ilıcalı, ο τούρκος καναλάρχης που θέλει να αποκτήσει κανάλι στη χώρα μας.

Η υπόθεση που είχε αρχικά καταγγείλει ο Βασίλης Λεβέντης, ήρθε ξανά χτες στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη ότι ο Ilıcalı είχε επαφές για το θέμα με τον έλληνα πρωθυπουργό.

Ο Ilıcalı είχε συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα Τουρκία-Ελλάδος, όποτε και μίλησαν για το ενδεχόμενο απόκτησης ελληνικής ραδιοτηλεοπτικής συχνότητας.

Ωστόσο, η κυβερνητική εκπρόσωπος, κα Γεροβασίλη, διευκρίνισε πάντως ότι δεν έγινε καμία συζήτηση στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στον επιχειρηματία και τον Αλεξη Τσίπρα.

Ο Acun Ilıcalı ξεκίνησε ως ρεπόρτερ της Μπεσίκτας και συνέχισε ως παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής η οποία τον έκανε πασίγνωστο ζάπλουτο, όπως μετέδωσε το Mega. Τελικά, το 2013 βρέθηκε με δικό του κανάλι, το TV8. Στο κανάλι, ο Ilıcalı κατήργησε τις ειδήσεις κι έδωσε βάρος στα ψυχαγωγικά προγράμματα.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Ερντογάν και μάλιστα, περιγράφοντας το πρώτο ταξίδι του στην Ελλάδα, είχε δηλώσει ότι όταν ο ταξιτζής τον ρώτησε από πού έρχεται και εκείνος του απάντησε, ο ταξιτζής είπε ότι «εάν έβαζε υποψηφιότητα στην Ελλάδα θα εκλεγόταν σίγουρα»!