Οι «αιώνιοι» παίζουν ντέρμπι στο βόλεϊ μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το διήμερο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου – Κυριακή 6 Δεκεμβρίου τους αγώνες Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα, καθώς και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 18:00 θα ξεκινήσει στα κανάλια Novasports η κάλυψη των δύο «αιωνίων» ντέρμπι, με την αρχή να γίνεται από την αναμέτρηση για την Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης, στο σχόλιο η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου.  Στις 21:00 θα ακολουθήσει  στο Novasports 3 το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς και στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Τα δύο «αιώνια» ντέρμπι, θα προβληθούν και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμα σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Τέλος, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 18:00 το Novasports 4 θα καλύψει τον αγώνα Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ, σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα.

Για περισσότερα σχετικά με τη Volley League Πάμε Στοίχημα:

Το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.novasports.gr/VolleyLeague07 Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League.