Όταν ο Μεχμέτ μαθαίνει ότι δεν συνέβη τίποτα με τη Νιχάν, ηρεμεί και πηγαίνει να συναντήσει την Γκιουμούς, ώστε να την πείσει να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Γκιουμούς όμως, δύσκολα θα τον συγχωρήσει. Αρνείται να μιλήσει μαζί του και ο Μεχμέτ αποφασίζει να εγκατασταθεί στην πανσιόν που μένει η Γκιουμούς.

Οι προσπάθειές του να την πλησιάσει αποβαίνουν άκαρπες. Η Γκιουμούς πιστεύει ότι δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ ευτυχισμένοι όπως παλιά και απορρίπτει όλες του τις προτάσεις.

Στο μεταξύ στην έπαυλη ο Μεχμέτ Φικρί και η Σερέφ περιμένουν με αγωνία την επιστροφή της Γκιουμούς. Η Γκιουμούς καταλαβαίνει ότι ο Μεχμέτ δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη και επειδή της έχει λείψει η κόρη της, επιστρέφει στην έπαυλη.

Η επιστροφή της δίνει χαρά σε όλους επειδή νομίζουν ότι το ζευγάρι έχει λύσει τις διαφορές του. Όμως, στο μυαλό της Γκιουμούς στριφογυρίζουν τα λόγια της Νιχάν.

Η Ρουκιγέ κερδίζει πολλά χρήματα από το Λόττο και κρυφά από τον άνδρα της αγοράζει ένα διαμέρισμα. Όμως, το όνειρό της έχει άδοξο τέλος. Ο Μεχμέτ, προσπαθώντας να ξανακερδίσει την Γκιουμούς, της κάνει μία πρόταση που την εκπλήσσει…