Έξω φρενών έγινε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του YouTuber, Hayate, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων.

«Το ποια είναι η αλήθεια του εντολέα μου θα το ακούσει αύριο η ανακρίτρια. Πέραν αυτού όμως, έχω δει, έναν τηλεοπτικό διασυρμό και επικρίσεις. Έχω ακούσει πολλές ανακρίβειες» ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Φίλιππα.

«Ένα από αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος λέει πως με τον διασυρμό που έχει γίνει θα είμαστε κομπάρσοι στο ανακριτικό γραφείο. (…) Η νομοθεσία ακολουθεί το κοινωνικά φαινόμενα και πάνω σε αυτά νομοθετεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο που ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί. Ο εντολέας μου θα πρέπει να αφεθεί ήσυχος, να πει την αλήθεια του όπως την αντιλαμβάνεται» συνέχισε η δικηγόρος του Hayate.

Η τοποθέτηση αυτή της κυρίας Φιλίππα έκανε έξω φρενών τον Νίκο Ευαγγελάτο ο οποίος είπε: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος βασάνιζε ΑμεΑ, θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό αυτός ο άνθρωπος; Ευτυχώς τη στέγη την έχουμε φτιάξει στέρεη γιατί θα μας πέσει τίποτα στο κεφάλι»!

«Από πού προκύπτει πως είναι ΑμεΑ αυτά τα παιδιά και τα βασάνιζε; Έχετε πιστοποιητικά; Ότι δεν έχουν ελεύθερη βούληση; Γιατί έχετε δείξει βίντεο με αυτά τα άτομα να μιλάνε» απάντησε η δικηγόρος του YouTuber.

«Θέλει λίγο πιο ανθρωπιά κυρία Φίλιππα. Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω. Λίγη πιο ανθρωπιά και από τους δικηγόρους. Αυτό που κάνετε τώρα είναι απαράδεκτο. Θέλει λίγο σεβασμό στον άνθρωπο» είπε σε υψηλό τόνο ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του Hayate να απαντα: «Έχετε διαμορφώσει κοινή γνώμη και δεν πρέπει».