Ο Ραφαήλ στριμώχνει τη Λένα και προσπαθεί να την κάνει να ομολογήσει. Η Εριέττα επιστρέφει και σοκάρει τη Μαριτίνα με όσα της αποκαλύπτει, ενώ ο Μπερκ, υπό τις εντολές του Σιρχάν, παγιδεύει τον Φίλιππο.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Ο Όρκος – Spoiler: O Μπερκ παγιδεύει τον Φίλιππο

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 8ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Προδοσία»

Η Μαριτίνα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Ιάσονα, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια. Ο Τάσος θυμώνει με τη Θάλεια, όταν καταλαβαίνει ότι ασχολείται ακόμα με την υπόθεση του Ραζή. Ο Ραφαήλ αντιμετωπίζει τη Λένα για τη συμμετοχή της στην καταδίκη του Φιλίππου. Από την άλλη, ο Φίλιππος συναντά τον Μπερκ, ο οποίος φαίνεται να έρχεται στο ραντεβού με άλλο σκοπό. Η Μαριτίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της, αυτή της Εριέττας!

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 9ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Στο στόμα του λύκου»

Η Θάλεια ψάχνει στα αρχεία της εκπομπής για να ελέγξει αν οι κάμερες των δημοσιογράφων έχουν καταγράψει τον Φίλιππο στη συνάντησή του με τον Μπερκ. Η Εριέττα προσπαθεί να συνέλθει και αποκαλύπτει στη Μαριτίνα και στον Ραφαήλ πώς βρέθηκε στο παράνομο χειρουργείο κι έσωσε τον Φίλιππο. Ο Σιρχάν καλείται να δώσει εξηγήσεις για τον Μπερκ στον Αραβαντινό, ο οποίος του δίνει εντολή να τον βγάλει από τη μέση, ενώ ο Φίλιππος καλείται να σώσει τον άνθρωπο που τον παγίδεψε.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: