Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη η οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να παραμείνει στο Attica Tv αν και είχε προτάσεις από άλλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας ενώ θυμήθηκε και τα όσα είχε «ακούσει» όταν βρισκόταν στην ΕΡΤ.

«Στην αρχή είχα ενδοιασμούς γιατί δεν με είχα φανταστεί ως παρουσιάστρια ειδήσεων. Βλέπω όλες μου τις εκπομπές και τα δελτία για να δω τι έκανα λάθος και να βελτιωθώ. Είναι επιλογή της διοίκησης να μην έχουμε νούμερα τηλεθέασης. Εγώ θα ήθελα να έχω κάποιες ενδείξεις για τη δουλειά μου. Είχα κάποιες προτάσεις από κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, αλλά παρέμεινα εδώ γιατί με πίστεψε η διοίκηση» σημείωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχει τοξικότητα στις συνεργασίες. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά επέλεξα το Attica για να μείνω στην ενημέρωση. Καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση στις ψυχαγωγικές εκπομπές όταν κάποιος μπορεί να το υποστηρίξει», είπε στην συνέχεια η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Είχα ακούσει τα εξ’ αμάξης από όλο το χώρο. Στην ΕΡΤ ήταν κάτι μαζικό αυτό που έγινε, στοχοποιήθηκα πολιτικά. Υπήρχε μια περίοδος τότε που δεν έβγαινα από το σπίτι, είχα φοβερή αγοραφοβία, φοβόμουν μήπως με αναγνωρίσει ο κόσμος».