Ο Σιρχάν δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τον γιο του Φίλιππου για να τον παγιδεύσει. Την ίδια ώρα, η Θάλεια ανακαλύπτει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό και ο Ιάγος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σώσει τον Φίλιππο ή τον εαυτό του.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Ο Όρκος: Τι θα δούμε στα δύο επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 4ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Παγίδα»

Όσο η Θάλεια παρακολουθεί τη Σύλβια, ο Ραφαήλ καταλαβαίνει ότι κάποιος μέσα από το νοσοκομείο δίνει κρυφά πληροφορίες στον Σιρχάν. Η Μαριτίνα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και ο Ιάσονας αναρωτιέται μήπως έχει επιστρέψει ο Φίλιππος. Η είδηση για ένα τροχαίο κάνει τον Φίλιππο να τρέξει στο νοσοκομείο, αλλά εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με κάτι άλλο από αυτό που περίμενε.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 5ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Επιλογές»

Ο Φίλιππος μαθαίνει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό. Κι ενώ ο Σιρχάν δίνει εντολή στον Ιάγο να σκοτώσει τον Φίλιππο, η Σύλβια καταφεύγει σε εκείνον και τον παρακαλεί να τον σώσει. Ο Ιάγος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σώσει τον Φίλιππο ή τον εαυτό του. Την ώρα που ο Ιάσονας με τη Λένα και τον Ραφαήλ βρίσκονται στο σπίτι της Μαριτίνας, ο Φίλιππος μπαίνει στο καφενείο του Σιρχάν και ανακαλύπτει ένα καινούριο στοιχείο…

Δείτε φωτογραφίες από τα δύο επόμενα επεισόδια: