Το πρόγραμμα «Στα σύρματα» βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Οι κλήσεις της Βανέσας και του Ιούλιου γίνονται ολοένα και πιο θερμές, ενώ μυστικά του προγράμματος αποκαλύπτονται, την ώρα που η είσοδος του Πικρού (Τάκης Σακελλαρίου) στη φυλακή και το σαμποτάζ των «Ρεμπετών» στον Ιούλιο φέρνουν αναστάτωση ανάμεσα στις φατρίες.

Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και στο δέκατο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45.

Συγκεκριμένα, στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως: Το πρόγραμμα «Στα σύρματα» βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και οι γραμμές έχουν πάρει… φωτιά. Ανάμεσα στις κλήσεις, ξεχωρίζουν αυτές της Βανέσας με τον Ιούλιο, που γίνονται ολοένα και πιο θερμές. Μυστικά του προγράμματος αποκαλύπτονται, την ώρα που η είσοδος του Πικρού (Τάκης Σακελλαρίου) στη φυλακή και το σαμποτάζ των «Ρεμπετών» στον Ιούλιο φέρνουν αναστάτωση ανάμεσα στις φατρίες του σωφρονιστικού ιδρύματος. Τέλος, ο Ιούλιος βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, που θα αλλάξει τις ισορροπίες του κελιού.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: