Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Ο παρουσιαστής μίλησε για την απιστία και παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε αμαρτωλός κι έκανε λάθη, τα οποία δεν επιθυμεί να επαναλάβει.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε: «Υπήρξα αμαρτωλός πάρα πολύ! Απατούσα. Έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες περιπτώσεις σχέσεων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν “φύγει” από τη σχέση ή τον γάμο τους, και δεν βρίσκουν το κουράγιο να το πουν ή περιμένουν να το πει ο άλλος. Δεν είναι ζωή αυτό, είναι μαρτύριο, το να φοβάσαι μην χτυπήσει το μήνυμα, μην χτυπήσει το τηλέφωνο. Ήθελα να πω ότι τα λάθη του παρελθόντος που έκανα, δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό και με το τέλος του άνοιξε μία συζήτηση στην εκπομπή περί απιστίας. Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Ελένη Βουλγαράκη αν έχει απιστήσει ή αν την έχει απατήσει κάποια σχέση της και στο τέλος κλήθηκε κι ο ίδιος να δώσει τη δική του απάντηση.

Γιώργος Λιάγκας: Γιατί με κοιτάς μέσα στα μάτια ρε Ελένη; Όχι, απάντησε. Το εύκολο που θα μπορούσα να σας κάνω τώρα είναι αν έχετε απιστήσει ή όχι. Για αυτό δεν το κάνω. Αν θέλετε από μόνοι σας, πείτε.

Ελένη Βουλγαράκη: Είχαμε προετοιμάσει την απάντησή μας και είχαμε διαβάσει τα sos. Λέμε γιατί δεν μας την έκανε αυτήν την ερώτηση;

Γιώργος Λιάγκας: Εσύ Ελένη τι θα απαντούσες;

Ελένη Βουλγαράκη: Μου έχουν συμβεί και τα δύο. Μεγαλώνοντας είναι μία συνθήκη, που δεν τη θέλω στη ζωή μου. Δεν ξέρω (σ.σ. αν έχει συμβεί μία φορά να με κερατώσουν), έχω μάθει. Μετά χώρισα.

Γιώργος Λιάγκας: Μετά από πόσο καιρό; Πόσο καιρό το έπαιξες αυτό το διπλό παιχνίδι; Δύσκολο;

Ελένη Βουλγαράκη: Όχι πολύ καιρό. Με ρωτάς λες και δεν σου έχει συμβεί. Αποκλείεται να μην σου έχει συμβεί.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν μου έχει συμβεί. Αν μου έχει συμβεί, δεν το ξέρω.

Η κουβέντα έκλεισε με το σχόλιο της Φωτεινής Πετρογιάννη, η οποία είπε με νόημα: «Θα μεγαλώσει η μύτη σου Γιώργο!».