Τέσσερα χρόνια μετά, ο Φίλιππος έρχεται στην Αθήνα αποφασισμένος να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια του. Συναντά τους φίλους τους και μαζί πιάνουν από την αρχή τον μίτο της υπόθεσής του, ανακαλύπτοντας πολύτιμα στοιχεία.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Ο Όρκος: Τι θα δούμε στα δύο επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 2ο: «Απόσταση»

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Φίλιππος επιστρέφει στην Αθήνα επιλέγοντας ένα εγκαταλελειμμένο «νεκροταφείο τρένων» ως καταφύγιό του. Οι ζωές του Ραφαήλ, της Θάλειας και της Μαριτίνας έχουν αλλάξει ριζικά. Τη στιγμή που η Σύλβια τονίζει στον Φίλιππο ότι πρέπει να ζει στη σκιά, ένα επείγον ιατρικό περιστατικό φτάνει στο νοσοκομείο του «Αγίου Συμεών» και προδίδει την επιστροφή του στους πρώην συναδέλφους του και όχι μόνο!

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 3ο: «Προσωπείο»

Με αφορμή την έναρξη της νέας πτέρυγας μεταμόσχευσης νεφρού στον «Άγιο Συμεών», η Γαλάτεια κάνει μια ομιλία στο νοσοκομείο, η οποία προβληματίζει τον Φίλιππο. Μέσω της εκπομπής της, η Θάλεια οδηγείται έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη όπου μαζί με τον Φίλιππο και τον Ραφαήλ ανακαλύπτουν τον λόγο πίσω από την εμπλοκή ενός προσώπου-κλειδί στην υπόθεση…

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: