Η Φαίη Σκορδά, έσκασε… βόμβα προβαίνοντας σε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ. Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη για το bullying που αντιμετώπισε η Ελεονώρα Μελέτη την περίοδο που πήρε τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ φανέρωσε πως ήταν να αναλάβει εκείνη την παρουσίαση της εκπομπής εκείνη την εποχή, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε.

«Το ξέρετε ότι εγώ τότε περίμενα ότι θα πάω εγώ; Εγώ τότε ήμουν στο TV Μακεδονία, κι επειδή ήμουν στον όμιλο του ΑΝΤ1… Είχαν δει κασέτες μου, αλλά μετά πήγε η Ελεονώρα. Δεν το έχω ξαναπεί; Τώρα μου ήρθε», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι όμως εάν κατευθείαν εκείνη τη χρονιά εγώ πήγα Alter ή είχα μείνει λίγο ακόμα στο Μακεδονία TV, δεν θυμάμαι καθόλου. Η Ελεονώρα είχε άλλο στυλ από την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν κάτι διαφορετικό».

Τι δήλωσε όμως, η Κατερίνα Γκαγκάκη την Πέμπτη (2/11) στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» της Ελένης Τσολάκη για το bullying που ασκήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη όταν ήταν στον Πρωινό Καφέ με αφορμή και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του Mega ότι έχει πέσει θύμα συναισθηματικής κακοποίησης;

«Αν θυμάμαι καλά, μου το μετέφεραν να βγω να μιλήσω, υπήρχε μια συζήτηση αν ασκήθηκε bullying στην Ελεονώρα και μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying. Αυτά που γίνονταν τότε δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς πήραμε τη ζωή ενός ανθρώπου και να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι, τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Το ότι έφυγε τότε η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ μεγάλο. Και ξαφνικά άρχιζα να χτίζω έναν άνθρωπο και σε μια βδομάδα έπρεπε να γίνει Μενεγάκη, τον άνθρωπο να υποστηρίξει το συγκεκριμένο φορμάτ με τον ίδιο τρόπο. Σε μία εβδομάδα έπρεπε να την ξέρει όλη η Ελλάδα. Η Ελεονώρα ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο και ικανό που ξαφνικά του δόθηκε μια ευκαιρία που εμφανιζόταν σαν την ευκαιρία της ζωής της. Δεν την έδερνε κανείς αλλά όταν είσαι τόσο νέος, άπλαστος σε κάποια κομμάτια και κάποιοι σου λένε ότι έτσι πρέπει να το κάνεις… Θυμάμαι τη στιγμή που βγήκε και φορούσε μαύρο φόρεμα. Ήταν άγριες οι συνθήκες στα πρωινά. Αυτό που θεωρώ θετικό εκείνη την περίοδο είναι ότι υπήρχε ένας έλεγχος της τελικής εικόνας που τώρα δεν υπάρχει. Είναι καλό να υπάρχει απλά πρέπει να χτίζεται πάνω στον άνθρωπο όπως είναι» είπε αρχικά η άλλοτε «Σιδηρά Κυρία» του ANT1 και πρόσθεσε:

«Τότε δεν υπήρχε η έννοια του bullying. Δεν ξέρω καν αν το διαισθάνθηκε η ίδια τότε. Ένα από αυτά που στενοχώρησαν τότε νομίζω ότι ήταν ο τρόπος που την αντιμετώπισε ο Τύπος. Τότε ήταν βαρύ να σε κρίνουν, το τι λέγανε. Ήταν ιδανική περίπτωση, ήταν βούτυρο στο ψωμί τους. Νομίζω ότι αυτό θεωρεί η Ελεονώρα κακοποίηση. Μπαίναμε όλοι μπροστά τότε. Έχω φωνάξει πολύ και έχω έρθει σε σύγκρουση με συντάκτες για την Ελεονώρα. Όλα τελικά παίρνουν τον δρόμο τους».

Λίγη ώρα μετά την εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στην Κατερίνα Γκαγκάκη με ένα story στο Instagram όπου μεταξύ άλλων την ευχαρίστησε για όσα είπε και τα οποία την έκαναν να κλάψει.