Η «Μάγισσα» ήρθε το βράδυ της Δευτέρας (02/10) με ένα ακόμα καθηλωτικό επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις αλλά και ανατροπές. Το όραμα της Θεοφανώς έσωσε τον Μιχαήλ από τη δολοφονία και η νεαρή υπηρέτρια παραδέχθηκε το χάρισμά της στο αφεντικό της αλλά και στο γιο του, Μάρκο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού.

Ο Τζανής επέστρεψε απ’ το ταξίδι του, αλλά η απόφαση του Μιχαήλ να τον βάλει στις δουλειές του στα καράβια τον έφερε στα όριά του και αρνήθηκε αφού τόνισε πως τον ενοχλεί η θάλασσα και δεν την αντέχει.

Και ενώ οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στον πύργο των Λασκαραίων, ένα καλά κρυμμένο μυστικό ήρθε στην επιφάνεια.

Ο Τζανής βρέθηκε στο κελάρι και εκεί τον περίμενε η νύφη του, η Μεταξία. Η νεαρή Γερακάρισσα έπεσε στην αγκαλιά του κουνιάδου της και οι δυο τους είχαν μια καυτή ερωτική σκηνή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή με τις ερωτικές περιπτύξεις του παράνομου ζευγαριού δεν έμεινε ασχολίαστη από το twitter που «φούντωσε» από έξαψη.