Ακόμα ένα όραμα της Θεοφανώς μπροστά στον Μάρκο σώζει τον Μιχαήλ από την δολοφονία που στήθηκε εις βάρος του. Η νεαρή αναγκάζεται να παραδεχθεί το χάρισμά της. Με αυτές τις σκηνές, το βράδυ της Δευτέρας (02/10) ξεκίνησε ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα».

Οι χρήστες του twitter βρήκαν ήδη τους αγαπημένους τους χαρακτήρες αλλά και αυτούς που μισούν.

Το αγαπημένο… αρκουδάκι, το «θανατηφόρο κορμί» που θέλουν να βλέπουν αλλά και η… μουχρίτσα Μεταξία ήταν τα αγαπημένα τους θέματα για σχολιασμό.

Στο αποψινό επεισόδιο της «Μάγισσας» οι εξελίξεις «τρέχουν». Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται καθώς αναγκάζεται να το ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού. Η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους.

Ο Πετρούνης εξομολογείται στον παπά-Νικόδημο μια κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός. Ο Τζανής επιστρέφει απ’ το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του. Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς, μαρτύριο.

Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα, φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά.