Color Blocking ήταν το θέμα της Παρασκευής (29/9) στο My Style Rocks και η Ντένη ήταν στο κόνσεπτ της καλεσμένη σε εκπομπή μόδας για να μιλήσει για το layering. Η 53χρονη παίκτρια δεν έχει πείσει κανέναν στο πλατό με τις ενδυματολογικές της επιλογές αυτές τις πρώτες εβδομάδες του διαγωνισμού μόδας και έχει αμφισβητηθεί κατά κόρον η παρουσία της στην εκπομπή.

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει βρει αρκετές φορές το ντύσιμό της βαρετό, ο Στέλιος Κουδουνάρης της έχει ασκήσει ακόμη πιο σκληρή κριτική με ατάκες όπως «Πιο χάλια πεθαίνεις, είσαι βαρετά ντυμένη» αλλά και «Κοιμήσου δύο μέρες να συνέλθεις, μας κοροϊδεύεις;» και ακόμη «Ας μιλήσουμε για μόδα και ας μην κοροϊδευόμαστε…».

Μάλιστα ο Κύπριος σχεδιαστής την έχει συμβουλεύσει να πάρει πιο σοβαρά τον διαγωνισμό και να αφήσει την πλάκα στην άκρη, καθώς αρκετές φορές έχουν απορήσει άπαντες με τις εμφανίσεις της κάνοντάς τους να αναρωτιούνται αν τους τρολάρει. «Μας τρολάρεις ή μας τα λες σοβαρά;». Δεν πίστευε κάποια στιγμή με αυτά που άκουγε η Διονυσία Κουκίου από την συμπαίκτριά της. Αλλά και η Χριστίνα της έχει επιτεθεί λεκτικά «Αυτά που λες είναι άλλα ντ’ άλλων – Μηδενική η προσπάθεια σου».

Κι εδώ ακριβώς είναι το θέμα. Η ίδια από την μεριά της – όπως ανέφερε – στο επεισόδιο της Πέμπτης (28/9) δεν έχει ακούσει έξω ούτε ένα άσχημο σχόλιο για το πώς ντύνεται. «Ένα κακό σχόλιο δεν έχω, μου λένε “ντύνεσαι καταπληκτικά”» ενημέρωσε με περίσσεια αυτοπεποίθηση για τα σχόλια που λαμβάνει μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή, γεγονός που έκανε τις άλλες κοπέλες να λυθούν στα γέλια.

Προχώρησε δε, και σε αποκαλύψεις λέγοντας πως «Δεν μπορώ να κυκλοφορώ πιο αποκαλυπτικά και να πέφτουν όλοι κάτω…».

Απελπίστηκε η Ντένη: «Ακόμη δεν μπορεί ο εγκέφαλος τους…»

Η περίπτωσή της για τους άλλους μοιάζει… ανίατη και από την άλλη πλευρά η ίδια απελπίζεται με το γεγονός ότι οι υπόλοιπες παίκτριες δεν μπορούν να κατανοήσουν βαθύτερα τις επιλογές της. Αυτό είπε στο επεισόδιο της Παρασκευής (29/9) όταν έκανε color blocking και layering μαζί όπως ενημέρωσε, γιατί πρώτον τους το είχε υποσχεθεί και δεύτερον επειδή ήθελε να κάνει το task πιο δύσκολο, και έλαβε μέσο όρο 2,2 από τις βαθμολογίες.

«Δεν είμαι ικανοποιημένη. Πιστεύω ότι έχω κάνει υπέρβαση σε όλα. Ακόμα δεν μπορεί ο εγκέφαλός τους να συλλάβει… Δηλαδή παιδιά δεν το καταλαβαίνω».

«Αποθέωση» του Δημήτρη Σκουλού σε Ντένη: «Το ζητάει το κοινό… τα έδωσες όλα»

Σειρά είχε η κριτική επιτροπή. Η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε ότι φαίνεται σαν να έχει βάλει όλα τα ρούχα που είχε στην ντουλάπα της, άποψη με την οποία φυσικά η Ντένη διαφώνησε. «Ήθελα να κάνω την υπέρβαση. Ήθελα να τα βάλω όλα και πιστεύω ότι μου πάνε πάρα πολύ και δεν φαίνεται άσχημο. Δεν το έκανα ένα safe σύνολο».

Ο Δημήτρης Σκουλός φάνηκε πως βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει το «φαινόμενο Ντένη». Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του στην αρχή ο κριτής της είπε «έχεις κάνει ένα συνδυασμό πάρα πολλών χρωμάτων, με διάφορες υφές, διάφορα μεγέθη και διάφορα shape όπου έχεις καταφέρει, πρώτον να χαλάσεις τη σιλουέτα σου που είναι υπέροχη. Είναι πάρα πολλά τα ρούχα και σε κάνουν τετράγωνη».

Εκείνη την ώρα η παίκτρια κατά τη γνωστή συνήθειά της τον διέκοψε «εντάξει, δεν χρειάζεται όλη την ώρα να κολακεύω το…» για να τη σταματήσει αμέσως ο φωτογράφος λέγοντάς της «και δεν χρειάζεται όλη την ώρα να ψάχνεις μια δικαιολογία για να απαντάς Ντένη μου. Το παράκανες μάνα μου πολύ. Έκανες πέντε σε μια εμφάνιση: color blocking, layering, από το πρωί μέχρι το βράδυ, mix and match και σώνει και γκαλά. Να και το γκαλά μέσα».

Πάλι πήρε τον λόγο η παίκτρια χωρίς να της ζητηθεί. «Μα ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα και θέλω να τους τα δώσω όλα» ανέφερε.

«Το ζητάει το κοινό σου, τα έδωσες, όλα τα έδωσες, τα έδωσες όλα» της απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός με ένα μειδίαμα στα χείλη, κάνοντας και τη σχετική κίνηση με το χέρι του, για να ολοκληρώσει «Δεν το πέτυχες αγάπη μου το παράκανες» και την βαθμολόγησε με άσο γιατί είναι «πανωλεθρίαμβος».