Χρέη παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο τιμόνι της «Φάρμας» η οποία επανήλθε μέσα από την συχνότητα του Star Channel. Το βράδυ της Δευτέρας (25/09), η «Φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της με παρουσιαστή τον σεφ ο οποίος εξήγησε εξ αρχής τους όρους με τους οποίους θα εκτυλίσσεται το παιχνίδι σε αυτόν τον νέο κύκλο.

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο σε υψόμετρο 1233 μέτρα μέσα σε ένα παρθένο πυκνό δάσος. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν θέλει να επιβιώσει.

Σε λίγη ώρα κάποιοι από τους ένοικους της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθαν στον παράδεισο και για κάποιους άλλους τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, θα αναδειχθεί νικητής ή νικήτρια και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην Φάρμα» είπε κατά την πρεμιέρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους κανόνες και τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.