Μετά τις καταγγελίες εις βάρους του για την υπόθεση κακοποίησης από την Ελένη Χρονοπούλου, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στην Κύθνο, για να περάσει εκεί τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τους Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο, φαίνεται πως ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στο νησί μαζί με την αγαπημένη του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου. Από τη στιγμή που είχε ξεσπάσει το θέμα των καταγγελιών εις βάρος του, ο Αλέξης Γεωργούλης διατηρούσε ένα ήσυχο προφίλ, χωρίς πολλές δημόσεις εμφανίσεις.

Η εξωτερική εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη φαίνεται αλλαγμένη, καθώς έχει αφήσει τα μαλλιά του και τα γένια του να μακρύνουν αρκετά. Ο ίδιος κάθεται σε ένα μαγαζί εστίασης μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ συνομιλεί με μια άλλη κοπέλα.

«Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Σταυροπούλου είχε προβεί σε δηλώσεις σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει πως «θεωρώ περιττό να πω ότι πάντα είμαστε με τα θύματα, αν έχουν υπάρξει. Πάντα, δεν το συζητώ αυτό».

«Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας, καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω… Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο».