Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η οικογένεια του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κακαβά. Το ζευγάρι αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι στο οποίο διέμεναν όλα αυτά τα χρόνια, με τον ίδιο να το αποχαιρετά με μια δημοσίευση στο Instagram.

Το σπίτι, το οποίο ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε αγοράσει παίρνοντας δάνειο από τράπεζα, βρίσκεται στην περιοχή του Γέρακα. Ο παρουσιαστής μίλησε για την ιστορία του με αυτό το σπίτι με θερμά λόγια, ενώ εξήγησε το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με την αποπληρωμή του δανείου του.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έμενε εδώ και 18 χρόνια μαζί με τη γυναίκα του και τα 2 τους παιδιά. Τώρα, ο ίδιος αναγκάζεται να το πουλήσει «πρωτίστως, για να αποπληρωθεί το δάνειο», όπως αναφέρει ο ίδιος.

O Γρηγόρης Γκουντάρας έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005, πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία). 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από την τράπεζα και μου λένε: “Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;”. “Φυσικά”, απαντάω με χαρά, “πώς θα γίνει αυτό;;;”. “Μη σας νοιάζει” μου λένε, “θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό” (δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς καταστροφή).

Τώρα, το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως, για να αποπληρωθεί το γ… το δάνειο… (βαρέλι δίχως πάτο). Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν. Και όπως έχουμε ξαναπεί, υγεία μόνο. Καλό μήνα να έχουμε.

Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα (ήταν 30 εκατοστά τότε), όταν μπήκα στο σπίτι…

Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ), που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας».