Τα έντομα… καταδιώκουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο και στην Ελλάδα μετά τον Άγιο Δομίνικο. Μετά το τέλος του Survivor All Star, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές μαζί με τους «κολλητούς» του από το παιχνίδι, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα, τους οποίους φιλοξενεί καθώς ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην κοσμοπολίτικο νησί.

Η τριάδα του ριάλιτι επιβίωσης αφού δείπνησε σε φημισμένο εστιατόριο, βγήκε βόλτα στα Ματογιάννια όπου την κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν το φετινό έπαθλο, ωστόσο και οι τρεις τους έχουν κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου, ο οποίος τους σταματούσε στα σοκάκια για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους.

Μεγάλη πέραση στον γυναικείο πληθυσμό είχε ο Στάθης Σχίζας, αφού τον κοιτούσαν όλες. Μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο Στάθης κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος.

Ωστόσο, δεν είναι όλα μόνο βουτιές, ηλιοθεραπεία, διασκέδαση και ξεκούραση. Υπάρχουν και… απρόοπτα κι ένα τέτοιο ανάγκασε τον Κώστα Ασημακόπουλο να βγάλει το παντελόνι του στη μέση του δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας κοινοποίησε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται να έχει κατεβάσει το παντελόνι του σε ένα σοκάκι.

Στο κλιπ ο Στάθης Σχίζας πλησίασε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον ρώτησε «τι έπαθες ρε;» και τότε εκείνος έδειξε στην κάμερα πως ένα τσιμπούρι είχε μπει μέσα στο παντελόνι του και για αυτό… ξεγυμνώθηκε στη μέση του δρόμου. «Καλά το αισθάνθηκα εγώ… Τραγικό», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς γελούσε με τον Στάθη Σχίζα και για λίγο ξύπνησαν οι αναμνήσεις με τα έντομα να τους τσιμπούν στην παραλία του Survivor All Star.