Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παράσταση «Σφήκες» που «ανέβασε» η Λένα Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο μίλησε η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη. Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε πως: «Ο ρόλος μου στους “Παγιδευμένους” δεν θα συνεχιστεί τη δεύτερη σεζόν, το ήξερα από την αρχή ότι ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια για την πρώτη σεζόν. Πάμε για άλλα».

Σε ότι αφορά την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου σχολίασε: «Οι άνθρωποι που ήταν εν γνώσει τους από πριν τι είδους θέαμα προσφέρει η κύρια Κιτσοπούλου θα μπορούσαν να μην είχαν πάει. Δεν πιστεύω ότι πέσαμε από τα σύννεφα, ξέραμε πάνω κάτω τι είδους σκηνοθεσίες κάνει».

Στην συνέχεια, η Σοφία Μανωλάκου κλήθηκε να σχολιάσει όσους αντέδρασαν για το γεγονός ότι σε επερχόμενη παράσταση στην Επίδαυρο θα πρωταγωνιστήσει τρανς ηθοποιός. «Χαίρομαι για το γεγονός. Όταν παίζουμε πάνω στη σκηνή θα κοιτάμε τι έχουμε ανάμεσα στα σκέλια μας, συγγνώμη κιόλας. Σημασία έχει να κάνουμε τέχνη, να ποιούμε ήθος, τώρα το τι έχει ο καθένας ανάμεσα στα πόδια του ή πώς είναι, δεν το συζητώ καν αυτό».