Ομολογουμένως, μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια έχει περίπου έναν χρόνο να εμφανιστεί στην τηλεόραση, αλλά δεν αφήνει παραπονεμένους τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έγινε πρόσφατα μαμά αφού γέννησε το αγοράκι της και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της. Μάλιστα, μοιράζεται την καθημερινότητά της ως μητέρα με τους 875.000 ακολούθους της στο Instagram, στους οποίους δείχνει πόσο όμορφα περνά.

Τώρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να δείξει την αδελφή της, Κατερίνα Σπυροπούλου. Οι δυο τους πόζαραν και πόσταραν μια φωτογραφία στα stories του λογαριασμού της παρουσιάστριας και έδειξαν πόσο όμορφες είναι.

Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να καταλάβει πως οι δύο γυναίκες είναι αδερφές ακόμα και αν δεν έβλεπε taggαρισμενο το όνομα της Κατερίνας Σπυροπούλου πάνω στη φωτογραφία, καθώς η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, με ίδια μάτια και παρόμοια χείλη.