Ο Λούκα Βιλδόσα, ο νέος γκαρντ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μετά την ανακοίνωσή του από την «πράσινη» ΚΑΕ μετέβη στην Κρήτη όπου περνάει τις διακοπές του στο Ελαφονήσι μαζί με την σύντροφό του, Μίλιτσα Τάσιτς.

Η Μίλιτσα Τάσιτς, 24 ετών με καταγωγή από τη Σερβία, είναι κι εκείνη επαγγελματίας αθλήτρια, βολεϊμπολίστρια για την ακρίβεια και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα της χώρας της. Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ φέρεται να γνωρίστηκαν στο Βελιγράδι όπου ο 27χρονος Αργεντινός μπασκετμπολίστας αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα προτού πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Η Τάσιτς «έκλεψε» την παράσταση στο Ελαφονήσι, πάντως, τόσο για το καλλίγραμμο κορμί της όσο και για το ύψος της μιας και είναι 1,87 μ.

Ο Βιλδόσα προτού αρχίσει τη δουλειά στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν «γεμίζει» τις μπαταρίες του μιας και σύντομα θα ταξιδέψει στην πατρίδα του ώστε να αρχίσει την προετοιμασία του με την Εθνική Αργεντινής ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά της FIBA.