Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία που δείχνει τα σημάδια στο σώμα της, λόγω της εγχείρησης που έκανε για τον καρκίνο στο πάγκρεας και τόνισε πως άντλησε δύναμη από τον Θεό για να τα καταφέρει.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα, ότι πλέον κοιτάει τις ουλές και χαμογελάει, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που τη στήριξε.

«Κοιτάζω πίσω στη χειρουργική επέμβαση νωρίτερα φέτος και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη με την οποία με ευλόγησε ο Θεός για να τα καταφέρω και φυσικά για όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν! Τώρα βλέπω τις ουλές που αντηλιάζω προσεκτικά για να τις προστατέψω και χαμογελάω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Σημειώνεται, ότι πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε ότι ο όγκος διπλασιάστηκε δύο εκατοστά σε δύο μήνες, επειδή οι γιατροί αδιαφόρησαν και δεν εξέτασαν σωστά τις εξετάσεις.

Όπως είχε αναφέρει, ένιωθε αβάσταχτο πόνο και οι γιατροί τη διαβεβαίωναν πως ήταν φυσιολογικό. Στη συνέχεια έκανε νέες εξετάσεις όμως και τότε διακρίνονταν ο όγκος που άγγιζε σχεδόν τα τέσσερα εκατοστά.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μενούνος: