Μία απρόσμενη επίσκεψη είχε στην τελευταία εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία κατέληξε σε… προξενιό! Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στο πλατό της «Super Κατερίνα» κι εκείνη τον προσκάλεσε στον καναπέ της.

Ο γνωστός μάνατζερ μπήκε με άγριες διαθέσεις και αφού πρότεινε στον Ανδρέα Μικρούτσικο να πάει στο «Γηροκομείο», στη συνέχεια ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή και πήρε συνέντευξη από την KatKen.

«Για τον Ανδρέα ήρθα, θα τον πάρω στο γηροκομείο», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά: «Οργανικά εκεί ανήκω», με τον πρώτο να συνεχίζει: «Θα σου έχω νοσοκόμες, καθετήρες, τα πάντα».

Η παρουσιάστρια του Alpha, απαντώντας σε πρόταση του Ηλία Ψινάκη να της γνωρίσει έναν πλοιοκτήτη φίλο του, αναφέρθηκε χαριτολογώντας σε προηγούμενη σχέση της.

«Δεν είμαι ευχαριστημένη με τα προσωπικά μου, όλη η Ελλάδα το ξέρει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, σε ερώτηση του Ηλία Ψινάκη.

«Εσύ νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση να βρεις ένα γκομενάκι της προκοπής; Το ‘χεις πάρει πρέφα ότι είναι αδύνατον; Ο κόσμος δεν ξέρει ότι από τη δουλειά σου τα έχεις κάνει όλα αυτά και όχι από την μπούκλα. Έρχεσαι πρώτη, έρχεσαι τελευταία, είσαι μια γυναίκα που κάνει καριέρα και απασχολείται όλη μέρα με αυτό. Εκτός κι αν βρεις έναν άνθρωπο, ο οποίος τα δέχεται όλα. “Τσαντάκι”. Αν τον θαυμάζεις θα φύγει τρέχοντας. Γιατί έτσι κάνουν οι νορμάλ άνθρωποι. Δεν θα βρεις ποτέ τον άντρα όπως τον θες».

«Εγώ νομίζω ότι συνδυάζονται αυτά τα δύο. Άρα θέλεις να μου πεις ότι θα μείνω για πάντα μπακούρι; Εγώ δεν θέλω έναν άνθρωπο «τσαντάκι», θέλω έναν να τον θαυμάζω, να κάνουμε πράγματα μαζί. Κι αν κάνουμε παιδιά, θα τα αναλάβω όλα εγώ. Η Σταματίνα δεν έχει παιδιά και κάνει επιτυχία; Η Φαίη, η Μενεγάκη. Μου λες ότι δεν θα βρω ποτέ άντρα. Γνώρισέ μου εσύ ένα καλό παιδί», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά.

«Εγώ σκέφτηκα έναν γαμπρό… έχω δύο. Αλλά δεν είναι πολύ «τσαντάκια». Ο ένας είναι 35 χρονών με πάρα πολλά λεφτά και πάρα πολύ όμορφος. Αυτός έχει καράβια», της είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης.

«Άσε τα καράβια, την… πατήσαμε, πάμε σε άλλον», απάντησε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου, προκαλώντας το γέλιο στο πάνελ της εκπομπής της και ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Κάποιοι δεν έχουν ταλέντο να σέρνουν το καράβι», με τον Ηλία Ψινάκη να συνεχίζει: «Ο δεύτερος είναι 41 ετών και επιχειρηματίας».

«Όπου βλέπω καράβι τρέχω, δεν μπαίνω ούτε στο πλοίο της γραμμής. Θα μου πεις εμένα ότι δεν ξέρω να… σέρνω καράβι;», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια στο ίδιο ύφος.