Ήταν 2 Ιουλίου του 2011 όταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δώδεκα χρόνια μετά, το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο του γάμου του, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, αναρτήθηκε μία τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού, η οποία τραβήχτηκε τον Απρίλιο στο τουρνουά ράγκμπι Sainte Devote.

«Ευτυχισμένη επέτειος γάμου στις Υψηλότητές τους πρίγκιπα Αλβέρτο και πριγκίπισσα Σαρλίν», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που τους έδειχνε να είναι χαρούμενοι και να συνομιλούν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ, το 2000. Στις 23 Ιουνίου 2010 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, με τη Σαρλίν να φοράει ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια.

Πενήντα πέντε χρόνια μετά τον «Γάμο του Αιώνα» ανάμεσα στον πρίγκιπα Ρενιέ και την σταρ του Χόλυγουντ Γκρέις Κέλι πραγματοποιήθηκε ο πολυτελής γάμος τους, αξίας 53 εκατομμυρίων λιρών, με την πριγκίπισσα Σαρλίν να είναι εντυπωσιακή μέσα στο μεταξωτό Armani νυφικό της, κεντημένο με 40.000 κρύσταλλα Swarovski.