Αίσθηση είχε προκαλέσει η αναφορά του Ρόμπι Γουίλιαμς στη συναυλία του στο Rockwave Festival το περασμένο Σάββατο, όταν ο «πρίγκιπας της ποπ» έκανε ένα αποτυχημένο αστείο για τους θαυμαστές του στη χώρα μας που ήθελαν να τον ακουμπήσουν, αποκαλώντας τους Έλληνες «κλέφτες» εμμέσως.

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι (σ.σ. το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay», είπε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Η αναφορά του αυτή προσκάλεσε αντιδράσεις, ωστόσο ο σταρ επανήλθε στο Instagram αυτή τη φορά αποκαλώντας τους Έλληνες γενναιόδωρους.

«Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα ανθρώπους στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμον για αυτό. Ο Θεός να σας έχει καλά. Σας αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Είχε προηγηθεί ένα ακόμη μήνυμά του. «Ελλάδα, ευχαριστώ για χθες το βράδυ. Ήταν όμορφα. Σε αγαπώ, Ρομπ», έγραψε στο Instagram.

Βίντεο από τη συναυλία…