Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε ότι παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ήταν προσχεδιασμένο από όσα άτομα έτυχε να συναντήσει.

«Ήταν όλο προσχεδιασμένο, από το μέρος που θα πήγαινες, από τον ταξιτζή που θα σε οδηγούσε, από κάποιον που θα σου έλεγε ότι πας λάθος, θα βρισκόσουν σε ένα τουριστικό γραφείο που δεν θα ήταν τουριστικό γραφείο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Κατάλαβα ότι πάει να γίνει έτσι, όταν μου είπαν για κάποιους προορισμούς στη βόρεια Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, οι οποίοι εγώ ήξερα ότι εκείνη την περίοδο είναι κλειστά, γιατί έχει πάρα πολύ χιονόπτωση. Κάπως έτσι γλίτωσα. Έχει 4 χρόνια περίπου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor All Star και δήλωσε πως «δεν θα με επέλεγαν ξανά, γιατί δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να τσακώνομαι με συμπαίκτες μου. Όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε φαγητό, έχουμε φάει κι αποφάγια από σκύλο, κάτι ξινισμένα μακαρόνια και κρέατα. Τα πλύναμε στη θάλασσα και τα φάγαμε».