Ένα οδυνηρό και απρόοπτο περιστατικό αντιμετώπισε η τραγουδίστρια Bebe Rexha, γιατί την ώρα που τραγουδούσε πάνω στη σκηνή, ένας θαυμαστής από το πλήθος εκσφενδόνισε ένα κινητό στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε τρία ράμματα.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν τη σκηνή με την τραγουδίστρια αμέσως μετά να πέφτει στα γόνατά της και μέλη του προσωπικού της συναυλίας να τρέχουν να τη βοηθήσουν.

«Περνούσαμε όλοι πολύ καλά και το ίδιο και η Bebe, περνούσαμε όλοι καλά, εννοώ ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;». Ελπίζουμε να είσαι καλά», έγραψε ένας χρήστης στο Τwitter.

Σύμφωνα με το Pop Base η μητέρα της δήλωσε ότι η σταρ έλαβε ιατρική φροντίδα και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα. Ο άνδρας που πέταξε το κινητό συνελήφθη από τις αρχές.

Η ποπ τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Bebe» που κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου έχει προγραμματίσει ακόμη πέντε συναυλίες -στη Φιλαδέλφεια, την Ουάσινγκτον, την Ατλάντα, το Ορλάντο και το Χιούστον -στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο «Best F’n Night of My Life» στη Βόρεια Αμερική. Οπως αναφέρει το Variety δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το αν το περιστατικό θα επηρεάσει το υπόλοιπο της περιοδείας.