Νέα ανάρτηση αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε με την εμφάνισή του στο τελευταίο live του J2US και την αποχώρησή του από το μουσικό σόου έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. «Χτίζεται ένα απίστευτα επιθετικό κλίμα εναντίον μου» επεσήμανε.

Μετά από τα όσα έγραψε εξηγώντας γιατί έφυγε νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου 17/6 από το J2US ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ υπογράμμισε πως του χάκαραν τον λογαριασμό και έγραψαν ένα κομμάτι στην ανάρτησή του που ο ίδιος δεν έγραψε ποτέ.

«Υπάρχει ένα κομμάτι στο κείμενο, το οποίο ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ. ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ» επεσήμανε.

«Όπως μου είπαν από την COSMOTE, τέτοιο επίπεδο χακαρίσματος, έχουν δει μόνο μια φορά, μιλάμε για χακάρισμα επιπέδου 5 κλικ πριν οι τύποι μπορέσουν να εισβάλουν στο Αμερικανικό Πεντάγωνο!!! Καταλαβαίνετε ότι δεν έκλεισα μάτι, μέχρι να καταφέρω να βρω μέσω φίλου, τον Νο1 χάκερ στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να χακάρει τα πάντα» σημειώσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, αυτούσια όπως δημοσιεύθηκε

«Παρατηρω, τις τελευταιες ωρες, μαζι με τους δικηγορους μου, να ” χτίζεται ” ενα απιστευτα επιθετικό κλιμα εναντιον μου το, οποίο σχετιζεται με την εξηγηση που εδωσα για την απουσια μου απο την σκηνη της εκπομπης. Υπαρχει ενα κομματι στο κειμενο, το οποιο ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ . ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ‘ Οπως που ειπαν απο την COSMOTE, τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ χακαρισματος, εχουν δει μονο μια φορα, μιλαμε για χακαρισμα επιπεδου 5 κλικ πριν οι τυποι μπορεσουν να εισβαλουν στο Αμερικανικο Πεντάγωνο !!! Καταλαβαινεται οτι δεν εκλεισα ματι , μεχρι να καταφερω να Βρω μεσω φιλου , τον Νο1 χακερ στην Ελλαδα, ο οποιος μπορει να χακαρει τα παντα.”

Αυτο το μικρο εμβόλιμο κείμενο, ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ. Εαν λοιπον καποιος διαβασει το κειμενο, μαζι με αυτο το εμβολιμο ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ 5 ΜΕ 7 ΑΤΟΜΑ ( ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ. ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ , ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΟΙ ΔΙΚΗΦΟΡΟΙ ΜΟΥ , ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ, ΕΡΕΥΝΩΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Η ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ».

Παρατηρω,τις τελευταιες ωρες, μαζι με τους δικηγορους μου, να " χτίζεται " ενα απιστευτα επιθετικό κλιμα εναντιον μου το…

Posted by John Papamichail on Sunday, June 18, 2023