Για τα επαγγελματικά της, τους αγώνες να διαλυθούν ορισμένα στερεότυπα και τον σύζυγό της μίλησε η Νατάσα Μποφίλιου κατά τη διάρκεια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, Καλύτερα δεν Γίνεται.

«Στη φυλή μου οι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν από τις ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας, αλλά από τη βαθιά πίστη στην αγάπη. Είμαστε στην ίδια φυλή με αυτούς που μας ακούνε. Απευθυνόμαστε σε όλους, αλλά σε αυτούς που έχουν την ανάγκη να χωθούν μέσα σε αυτό το καταφύγιο. Δεν νιώθω τα σχόλια που δέχομαι ως επιθέσεις. Είναι απλά κάποιοι άλλοι σε έναν άλλο κόσμο με άλλες τακτικές. Δεν θα έλεγα ότι δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά είναι σαν να είναι ένας άλλος τόπος», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Νατάσα Μποφίλιου είπε στη συνέχεια: «Έχουμε μάθει μέσα στην πατριαρχία ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη. Μας ξενίζει μια γυναίκα αγωνίστρια. Κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα να διαλυθεί αυτό το στερεότυπο. Στους ανθρώπους αρέσει να σε βάζουν σε πλαίσιο. Τους αρέσει να λειτουργούν με απαρχαιωμένες απόψεις γιατί νιώθουν ασφάλεια. Θέλω να παραμείνω ένας άνθρωπος που θα πληγώνεται, θα κλαίει και θα θυμώνει. Θέλω να παραμείνω ζωντανή».

Κλείνοντας, η Νατάσα Μποφίλου ανέφερε: «Η συνάντηση με τον άντρα μου, μου άλλαξε κάποιες πεποιθήσεις. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που έχω βρει έναν πραγματικό σύντροφο».