Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά την αθώωσή της στην υπόθεση των ναρκωτικών στην οποία είχε εμπλακεί το όνομά της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η πρώην παίκτρια του Power of Love και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά βήματα και τη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ.

«Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου, όμως επανήλθα δυναμικά. Στον ερωτικό τομέα δεν έχει γίνει κάποιο νέο ξεκίνημα, ίσως δεν είμαι ακόμα έτοιμη να επενδύσω σε κάποιον άνθρωπο. Θα εμπιστευτώ αρκετά δύσκολα και στο φιλικό επίπεδο, θα είμαι πιο εγκρατής. Παρακολουθώ έναν πολύ καλό ψυχολόγο, που με βοηθάει να οριοθετήσω όλες μου τις σχέσεις. Καλή η αγάπη αλλά θέλει όρια» ανέφερε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

«Έχω κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και υποκριτικής, ξεκίνησα από τα “Διλήμματα” στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Θα με ενδιέφερε να δοθεί μία ευκαιρία σε νέα πρόσωπα με μικρότερη εμπειρία, έχει υπάρξει κορεσμός», είπε στην συνέχεια η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Τι θυμάται από τη συμμετοχή της στο Power of Love;

«Μπήκα εντελώς αδιάβαστη σε ένα ριάλιτι που οι περισσότεροι που μπαίνουν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Μπήκα για την εμπειρία αλλά από πίσω υπήρξαν άλλα πράγματα που με… έφαγαν στη στροφή. Υπήρξε η ίντριγκα από την παραγωγή και “πετσόκομμα” στο μοντάζ, που παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είσαι. Θα πήγαινα βέβαια σε ένα All Star Power of Love», απάντησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.