Σάλος έχει ξεσπάσει στη «Πλεύση Ελευθερίας» μετά τις αναφορές ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου κόβει υποψηφίους για να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις στενά της πρόσωπα και αρκετοί αναρωτιούνται για τον ηθοποιό σύντροφο της, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Συγκεκριμένα, τοποθέτησε σε εκλόγιμη θέση τον Διαμαντή Καραναστάση, τη στιγμή που δεν συμμετείχε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ στις κάλπες του 2019 είχε πάρει μεν μέρος με την παράταξη της συντρόφου του, αλλά είχε απογοητεύσει με την επίδοση του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στη Λάρισα και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, ωστόσο στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ μετά συμμετείχε και στο «Λίφτινγκ»

«Και για μένα είναι τόσο περίεργο να έχω κάνει τόσα πράγματα και στο θέατρο και σε όλα αυτά, και να λένε “ο γιατρός από το Κωνσταντίνου και Ελένη”», έχει πει χαρακτηριστικά.

Πώς γνωρίστηκαν

Το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφέρει ότι η ιδέα για τη «Πλεύση Ελευθερίας» γεννήθηκε το 2016, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνάντησε τον Διαμαντή Καραναστάση στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης και συζήτησαν παραπάνω από τέσσερις ώρες.

«Εγώ της έστειλα mail. Της λέω κοίτα το mail σου και ξεκινούσαμε και συζητούσαμε», είχε πει χαρακτηριστικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Έκτοτε, οι δύο τους έγιναν αχώριστοι, ενώ το 2019 ο ηθοποιός «έτρεξε» μόνος του όλη την προεκλογική καμπάνια της «Πλεύσης», ενώ έθεσε και την υποψηφιότητά του στην Α’ Αθηνών.

Τέσσερα χρόνια μετά, βρίσκεται και πάλι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, συντονιστής της καμπάνιας του κόμματος, όμως η υποψηφιότητα του έχει προκαλέσει τριγμούς στα μέλη της παράταξης.