Ο τραγουδιστής των Maneskin, Νταμιάνο Νταβίντ, βρισκόταν σε σχέση με την Τζόρτζια Σολέρι για πολύ καιρό. Όμως, η τελευταία του εμφάνιση σε νυχτερινό κλαμπ ξάφνιασε τους θαυμαστές του, καθώς ένας άλλος θαμώνας τον βιντεοσκόπησε να φιλιέται με μια άγνωστη κοπέλα.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του TikTok, ο Νταμιάνο φαίνεται να είναι αγκαλιά με μια ξανθιά γυναίκα, να φιλιούνται και να μιλάνε. Η μεταξύ τους επαφή ξεσήκωσε όσους είδαν το βίντεο, ενώ, στην αρχή, πολλοί δεν πίστεψαν πως πρόκειται για τον ίδιο τον Νταμιάνο.

Την επιβεβαίωση πως πρόκειται για αυτόν, όμως, έδωσε ο ίδιος. Με μια δημοσίευση στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Νταμιάνο απολογήθηκε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση, ενώ επιβεβαίωσε πως η σχέση του με την Τζόρτζια Σολέρι είναι παρελθόν.

«Λυπάμαι πολύ που βγήκε αυτό το βίντεο, δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε να χειριστούμε την κατάσταση και ήταν δικό μου λάθος. Η Τζόρτζια και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε πριν από λίγες μέρες, οπότε δεν υπήρξε κανενός είδους προδοσία. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την εικόνα της Τζόρτζια και ότι θα σεβαστείτε τη λεπτότητα αυτής της στιγμής», έγραψε ο ίδιος.

Πριν τον χωρισμό του ζευγαριού, η τελευταία κοινή φωτογραφία του Νταμιάνο και της Τζόρτζια ανέβηκε από τον λογαριασμό της Τζόρτζια, πριν τρεις βδομάδες. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ίδια έχει γράψει «κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ», αφήνοντας να εννοηθεί το ότι δυναμώνει η αγάπη της μέρα με τη μέρα.