Δύο είναι παρέα και τρεις είναι πάρτι λένε και μάλλον αυτό έχουν ως μοτίβο δύο γυναίκες και ένας άντρας που μοιράζονται το ίδιο… κρεβάτι. Έτσι, ένας άντρας από το βόρειο Κολοράντο μιλάει για τα προνόμια του να είναι σε μια σχέση που χωράει τρεις και ισχυρίζεται ότι δεν διαφέρει πολύ από μια «παραδοσιακή μονογαμική» σχέση.

Η Αλάνα, ο Κέβιν και η Μέγκαν είναι μαζί δύο χρόνια και κάνουν τα πάντα μαζί. Παρά το τι μπορεί να υποθέσουν κάποιοι για την ύπαρξη πολλών συντρόφων – ισχυρίζονται ότι δεν ζηλεύουν.

«Κοιμόμαστε όλοι μαζί, σε ένα king-size κρεβάτι και συχνά αλλάζουμε ή κοιμόμαστε εναλλάξ κάθε βράδυ. Ωστόσο έχουμε και προσωπικές στιγμές και όλοι μαζί, δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον», είπε στο NeedToKnowOnline η Alana, η οποία έχει μια διαδικτυακή μπουτίκ.

«Στην πραγματικότητα, δεν βιώνουμε καθόλου ζήλια στη σχέση μας, όλοι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δίνουμε την ίδια προσοχή σε κάθε σύντροφο».

Η πολυεπίπεδη σχέση ξεκίνησε όταν η Alana, η οποία είναι αμφιφυλόφιλη, ζήτησε από τον Kevin, έναν υπεύθυνο προϊόντων, να εγγραφεί σε μια εφαρμογή γνωριμιών που ονομάζεται 3Fun, ώστε να μπορεί να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της. Η Alana και ο Kevin, που είναι μαζί από το 2017, αρχικά «έψαχναν για κάτι διασκεδαστικό» όταν συνάντησαν τη Megan, μια διευθύντρια επιχειρήσεων. Τώρα η σχέση τους ισχυρίζονται πως είναι τρεις φορές πιο ωραία. Το τρίδυμο λέει ότι η σχέση τους σε γενικά πλαίσια είναι τυπική, εκτός από το ότι συνοδεύεται από περισσότερη ευθύνη και «διπλάσια ποσότητα αγάπης και υποστήριξης», εξήγησε η Alana.

«Η κύρια διαφορά είναι απλώς ότι έχετε έναν επιπλέον σύντροφο τον οποίο αγαπάτε και φροντίζετε και του οποίου τα συναισθήματα πρέπει να λάβετε υπόψη», είπε η Alana.

«Για μένα και τη Μέγκαν, είμαστε και οι δύο αμφιφυλόφιλες, επομένως αυτή η δυναμική της σχέσης μας επιτρέπει να βιώσουμε πλήρως και τις δύο σεξουαλικές μας προτιμήσεις. Ζούμε όλοι μαζί. Η Μέγκαν μετακόμισε σε μόλις ένα χρόνο αφότου ξεκινήσαμε να βγαίνουμε!».

Η Alana είπε ότι το μόνο αρνητικό στοιχείο του να έχεις ένα επιπλέον άτομο είναι ότι χρειάζεται τριπλάσιος χρόνος για να αποφασίσεις «τι να φας και να προσέξεις». Το τρίο συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο στον λογαριασμό τους στο TikTok @campthrouple, όπου ένα πρόσφατο κλιπ με τίτλο «A Day in the Throuple Life» συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.

@campthrouple

Only one thumbs down today 👎🏼😂 (disclaimer: See’s Candies does not have chocolate pickles) #throuple #polyamory #fyp #foryourpage #throuplelove #vlog #dayinmylife #campthrouple

♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

Το βίντεο ξεκινά με την Αλάνα, τη Μέγκαν και τον Κέβιν μαζί στο κρεβάτι και ακολουθεί μια ολόκληρη μέρα με δραστηριότητες όπως να πίνουν καφέ, να τρώνε το σπιτικό πρωινό της Μέγκαν, να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, να παρακολουθούν έναν αθλητικό αγώνα και να τελειώνουν τη μέρα με ταινία του Χάρι Πότερ… «Είμαστε τρεις σκληροπυρηνικοί χαφιέδες. Πέφτουμε κάτω», λέει ο Kevin στο κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 300.000 likes. Το τρίο λέει ότι οι φίλοι και οι οικογένειές τους υποστηρίζουν την εναλλακτική τους σχέση μαζί με τους πολλούς θαυμαστές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχολιάζουν το περιεχόμενό τους.

Η ανταπόκριση είναι πρωτίστως θετική και στην πραγματικότητα είχαμε πολλούς ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί μας ζητώντας τη συμβουλή μας επειδή ενδιαφέρονται για αυτό το είδος σχέσης ή επειδή καταλαβαίνουν τη σεξουαλικότητά τους επίσης», αποκάλυψε η Alana. «Είστε φοβεροί», έγραψε η Olivia σε ένα βίντεο. «Το πιο χαριτωμένο throupe ever!!» είπε η Σέλι. Αν και, το ερωτικό τρίγωνο εξακολουθεί να συναντά κάποια τετράγωνα που δεν εγκρίνουν το ότι είναι μαζί. «Λυπάμαι», έγραψε η Louise στο κάτω μέρος ενός βίντεο του TikTok. «Αυτό πρέπει να τελειώσει πολύ καλά», έγραψε ο Όσιρκ. «Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι αποδοκιμάζουν λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας έχει το δικό του σύστημα πεποιθήσεων και το δικό του ταξίδι στη ζωή, οπότε ακόμα και με την αρνητικότητα, προσπαθούμε πάντα να το αντιμετωπίζουμε με αγάπη και δεν το αφήνουμε να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε ή ανταποκρινόμαστε», εξήγησε η Alana. Το ζευγάρι σχεδιάζει να εμβαθύνει τη σχέση τους και τελικά να αγοράσει ένα σπίτι και λίγη γη, ώστε να μπορούν να καλλιεργήσουν τη δική τους τροφή, να φροντίσουν τα ζώα και να δημιουργήσουν μια κοινότητα.

«Δεδομένου ότι αγαπάμε το κάμπινγκ, θα θέλαμε επίσης να έχουμε ένα δικό μας κάμπινγκ όπου μπορούμε να φιλοξενούμε εκδηλώσεις», είπε η Alana. Και στο μεταξύ, θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο, μεταδίδει η New York Post. «Θα πάμε σινεμά, μας αρέσει πολύ να βγαίνουμε για δείπνο και μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέα μέρη. Το αγαπημένο μας πράγμα που θα κάνουμε όλοι μαζί θα ήταν η εξερεύνηση της φύσης! Θα περάσουμε μέρες έξω οδηγώντας γύρω από τα βουνά, βρίσκοντας νέες λίμνες και ρυάκια, ψάρεμα και μερικές φορές πεζοπορία», κατέληξε η Alana.