Για την τάση των νέων στις εκλογές, αλλά και την ιδιαίτερη προτίμηση που έδειξαν οι πολιτικοί αρχηγοί κατά την προεκλογική περίοδο στην ψυχαγωγία μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το μεσημέρι της Κυριακής 21 Μαΐου στην εκπομπή του Mega για τις εκλογές.

«Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι συμμετοχή υπάρχει και θα υπάρχει και ποια θα είναι αυτή η τάση. Πώς την κέρδισαν. Θέλω να πω ότι υπάρχει μια απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Οι νέοι νοιάζονται γι’ αυτά που είπατε. Όμως πριν μιλήσαμε για πολιτικούς που προσπάθησαν να κερδίσουν τους νέους μέσω tik tok, μέσα από βιντεάκια, με ατάκες, μέσα από τη ψυχαγωγία. Προσπαθούν να δείξουν ότι ξέρουν να χρησιμοποιούν τo Tik Tok. Ανάθεμα! Δεν ξέρουν. Οι επικοινωνιολόγοι ξέρουν. Αν τους δώσω το κινητό μου και τους ρωτήσω να μου πουν ποιο είναι το εικονίδιο του Tik Tok δεν ξέρουν. Όλο αυτό είναι ατσούμπαλο. Γιατί δεν πάνε στους νέους να μιλήσουν; Οι ίδιοι υποτιμούν τους ανθρώπους που ζητούν τη ψήφο τους; Ή τίμησαν τη ψυχαγωγία! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Μόνο στο My Style Rocks δεν βγήκαν οι πολιτικοί αρχηγοί! Νιώθουν ότι υπάρχει το χάσμα και προσπάθησαν να το γεφυρώσουν» σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στους συνομιλητές τους.

Μάλιστα κατά την τοποθέτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στις… νέες λέξεις που χρησιμοποιούνται και εκείνη φάνηκε να μην γνωρίζει επακριβώς την σημασία τους. «Σταματήστε αυτά τα cringάρω γιατί θα νιώσω πάλι γριά!» σχολίασε με χιούμορ η Ράνια Τζίμα.