Πριν μέρες, είχε ξεσπάσει μια άτυπη «κόντρα» ανάμεσα στην Τζόυς Ευείδη και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή κάποια σχόλια της δεύτερης στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα». Όταν η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφερθεί για τον νόμο που ψηφίστηκε στη Ισπανία σχετικά με την άδεια περιόδου που θα παίρνουν οι γυναίκες, η Τζόυς Ευείδη είχε κάνει κάποια αιχμηρά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε γράψει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν έχει». Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου είχε απαντήσει με διάφορες αναρτήσεις μέσω των λογαριασμών της στα social media, γράφοντας «οι γυναίκες στηρίζουν τις γυναίκες (προφανώς, για κάποιες κυρίες δεν ισχύει αυτό)».

Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον ηθοποιό και υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Χάρη Ρώμα. Η παρουσιάστρια βρήκε ευκαιρία να ρωτήσει τον Χάρη Ρώμα, όντας φίλος της Τζόυς Ευείδη, αν η ηθοποιός «είναι καλά».

Έτσι, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος

Κατερίνα Καινούργιου: Την Τζόυς τη βλέπεις; Μιλάτε; Τι έπαθε μαζί μου καλέ; Καλά είναι; Γιατί έγραφε κάτι περίεργα στο Facebook.

Χάρης Ρώμας: Δεν έχω ιδέα. Θα την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω.

Κ.Κ.: Μου είναι τόσο συμπαθής.

Χ.Ρ.: Είναι υπέροχη.

Κ.Κ.: Ξαφνικά έπαθε κάτι μαζί μου και λέω για ποιον λόγο;

Χ.Ρ.: Ίσως να είναι μια μικρή παρεξήγηση. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Εκπέμπει αυτήν την αλήθεια.

Κ.Κ.: Ειλικρινά την έχουμε φιλοξενήσει τόσες φορές. Στενοχωρήθηκα, λέω τι έπαθε; Αγαπάει τις γυναίκες, έτσι δεν είναι;

Χ.Ρ.: Πάρα πολύ. Θα της μιλήσω για αυτό μιας και το ανέφερες κι είναι νοήμων άνθρωπος.

Κ.Κ.: Κι εγώ λίγο τσαντίστηκα, απάντησα κι είπα δεν έπρεπε.

Χ.Ρ.: Θεωρώ ότι τέτοιου είδους παρεξηγήσεις πρέπει να λύνονται.

Κ.Κ.: Είναι καλά πάντως ε; Να την πάρουμε τηλέφωνο να έρθει την επόμενη εβδομάδα.

Χ.Ρ.: Πολύ καλά.