Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, ανακοίνωσε πως πήρε την ελληνική υπηκοότητα, έκανε ανάρτηση για τα social media της μπροστά στο Καλλιμάρμαρο και την Παρασκευή (19/5) πρόκειται δηλώσει συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα για δύο ξεχωριστούς λόγους. Από τη μία η διάσημη ομογενής παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως πήρε ελληνικό διαβατήριο. Μάλιστα, ανέβασε και τη φωτογραφία στο Instagram ποζάροντας στην είσοδο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της και συνέχισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενεία της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκούτση που βοήθησαν εμένα και την οικογένεια μου να αποκτήσουμε αυτή την τιμή».

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια έχει προγραμματίσει την Παρασκευή (19/5) να βρεθεί στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Εκεί, όπως έκανε γνωστό θα δηλώσει συμμετοχή προκειμένου να τρέξει στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στις 11-12 Νοεμβρίου.