Συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από την υγεία του Τζέιμι Φοξ και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φέρεται να βελτιώνεται, ενώ ενδέχεται να βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης που είναι στο Σικάγο.

Όπως αναφέρει το tmz.com, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την οικογένεια του το Σαββατοκύριακο να μεταβαίνει στο «κορυφαίο κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης» των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η εγκατάσταση ειδικεύεται στην αποκατάσταση εγκεφαλικού επεισοδίου, τραυματικού εγκεφαλικού τραυματισμού, τραυματισμού του νωτιαίου μυελού και στην αποκατάσταση του καρκίνου.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, όμως με βάση το δημοσίευμα, «γεννά» ελπίδα η στάση της οικογένειας του, καθώς εμφανίστηκαν με χαμόγελα κατά την τελευταία τους επίσκεψη, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές. Ταυτόχρονα, εντοπίστηκαν με μπαλόνια στα χέρια και η κόρη του κρατούσε μια κιθάρα, κάτι που υποδηλώνει πως ο ηθοποιός μπορεί να μιλήσει, αφού είναι γνωστό πως έχει ιδιαίτερο πάθος για τη μουσική.

Μάλιστα, η κόρη του Corinne Fox έκανε story στο Instagram και έγραψε πως «είναι λυπηρό να βλέπεις πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγριεύουν. Ο μπαμπάς μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει. Για την ακρίβεια, χθες έπαιζε πικλμπόλ! Ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξη όλων».

Επιπλέον, δεν δίστασε να κάνει και μια μικρή αποκάλυψη για την οικογένειά της, λέγοντας πως «έχουμε και μια συναρπαστική ανακοίνωση για τη δουλειά μας την επόμενη εβδομάδα», κάνοντας τους θαυμαστές του Τζέιμι Φοξ να ανυπομονούν για να μάθουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.