Για τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό πως ο Γιώργος Λιάγκας θα παίξει σε βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου απάντησε σήμερα στην εκπομπή του ο παρουσιαστής, αναφέροντας πως ο ίδιος με την τραγουδίστρια τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει κοντά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως «με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν κι εξελίσσονται και διαμορφώνονται. Είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Το γυρίσαμε το βιντεοκλίπ και Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα σας λυθούν όλες οι απορίες».

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο φέρεται να δέχτηκε πως θα παίξει σε βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε πως «την έβλεπα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στη φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο “Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα”, της λέγαμε να δώσει μια συνέντευξη κι εδώ, δεν έδινε τίποτα σε εμάς, με τίποτα. Μετά, είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε κι ωραίες επιλογές έκανε. Και σε εμένα πάλι τίποτα. Ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν να κάνω βιντεοκλίπ. Τη Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα», ανέφερε στο τέλος ο ίδιος.