Καλεσμένη σε μία από τις τελευταίες εκπομπές του Τζέιμς Κόρντεν στο CBS βρέθηκε η Σάρον Στόουν η οποία αποφάσισε να τον αποχαιρετίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα η Σάρον Στόουν φιλοτέχνησε για τον παρουσιαστή – φίλο της έναν πίνακα που έχει τον τίτλο «A Fine Way To Say Goodbye». Η Στόουν εξήγησε ότι εμπνεύστηκε από έναν διάσημο ηθοποιό και καλλιτέχνη που πούλησε το σπίτι του σε έναν φίλο της.

«Έκανε τόσα πολλά όμορφα έργα σε αυτό το σπίτι. Άφησε γλυπτά, σιντριβάνια στον κήπο…άφησε τόσα υπέροχα κομμάτια του εαυτού του πίσω στο σπίτι. Ζωγράφισα αυτόν τον πίνακα …επειδή σκέφτηκα ότι ήταν ένας ωραίος τρόπος να πω αντίο», είπε η ηθοποιός.

«Τον έφερα στην εκπομπή γιατί συμβαίνει το ίδιο Τζέιμς. Περπάτησα στον διάδρομο και είδα τις φωτογραφίες σου με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ(Paul McCartney), στο αυτοκίνητο με την κυρία Oμπάμα, και με όλους τους διάσημους. Εσύ με ναυτική στολή να χορεύεις στην Τάιμς Σκουέρ και να κάνεις όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα και όλα τα «Carpool Karaokes» που μας έδωσαν τόση χαρά…Οταν γυρίσεις στο σπίτι σου, θέλω να θυμάσαι αυτό τον ωραίο τρόπο» πρόσθεσε η Στόουν και έκανε τον Κόρντεν μία μεγάλη αγκαλιά.

Όπως αναφέρει η Dailymail και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Τζέιμς Κόρντεν θα αποχαιρετίσει το κοινό του στις 27 Απριλίου με καλεσμένους τον Χάρι Στάιλς και τον Γουίλ Φέρελ.