Τον περασμένο Απρίλιο ο James Corden ανακοίνωσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θα φύγει από την παρουσίαση του «The Late Late Show», το οποίο ανέλαβε το 2015 ύστερα από την αποχώρηση του Κρεγκ Φέργκιουσον.

Καλεσμένος στο «The Drew Barrymore Show» ο βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής, μοιράστηκε τον λόγο που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη θέση του παρουσιαστή μετά από οκτώ χρόνια. Και δεν είναι άλλος από τα παιδιά του και την επιθυμία του να μην σπαταλήσει άλλο χρόνο μακριά τους.

«Κοίτα δεν είναι εύκολο με κανέναν τρόπο να φύγεις από κάτι τέτοιο… Εννοώ ότι δεν θα δουλέψω ποτέ σε καλύτερο περιβάλλον από αυτό στο οποίο εργάζομαι τώρα. Η αποχώρηση μου από το σόου δεν έχει να κάνει με το εάν το απολαμβάνω. Το λατρεύω, αλλά η αλήθεια είναι ότι πήρα πολύ εύκολα την απόφαση γιατί πάντα ήξερα ότι ήταν μια περιπέτεια και ποτέ δεν το θεώρησα ως τον τελικό προορισμό».

«Πριν καιρό κάναμε γυρίσματα Κυριακή και ο γιος μου, που ήταν 10, με ρώτησε “δουλεύεις; Είναι Κυριακή”. Στενοχωρήθηκε. Μπήκα στο αμάξι και πήρα τη γυναίκα μου. Της είπα “συνειδητοποίησα έχουμε ακόμα 6 καλοκαίρια που ο Μαξ θα θέλει έστω και λίγο να είναι μαζί μας. Και δεν μπορώ να τα σπαταλήσω» είπε συγκινημένος.