Ο Ντέβιντ Μπέκαμ έμαθε πολύ καλά πως το να… χορεύεις στον αγωνιστικό χώρο και το να χορεύεις σε πίστα είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Μπορεί ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων να έκανε «κόλπα» στο γήπεδο, αλλά αυτά που επιχείρησε να του δείξει η σύζυγός του Βικτόρια ήταν πολύ πιο δύσκολα για εκείνον.

Η Βικτόρια Μπέκαμ πήρε τον σύζυγό της και την κόρη τους Χάρπερ σε μάθημα χορού και άρχισε να… πειράζει τον Ντέιβιντ όπως φαίνεται στα κλιπ που ανέβασαν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Το πρώην μέλος των Spice Girls και σχεδιάστρια μόδας επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες στην… πίστα έχοντας στο πλευρό της τον 47χρονο πρόεδρο της ομάδας του MLS, Ίντερ Μαϊάμι, καθώς και την κόρη τους, 11 ετών.

H Βικτόρια, δε, δεν μπόρεσε να μην… κοροϊδέψει τον σύζυγό της, ρωτώντας τον αν δυσκολεύεται να «χαλαρώσει», ενώ αυτός κούναγε τους γοφούς του. «Εγώ, ο Ντέιβιντ και η Χάρπερ θα πάμε για σάλσα. Ο Ντέιβιντ κάνει ζέσταμα στο πάρκινγκ. Ανυπομονώ να δω τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να χορεύει σάλσα», είπε.

Στη συνέχεια, η Βικτόρια συνέχισε να μοιράζεται στιγμές μέσα από το στούντιο, καταγράφοντας τον σύζυγό της που έδειχνε αβέβαιος καθώς κούναγε τους γοφούς του και κινιόταν στην πίστα. Τον ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι;» με τον «Μπεκς» να απαντά: «Αυτό εδώ κάτω είναι υπέροχο, αυτό εδώ πάνω είναι λίγο σφιχτό». Κάνοντας πλάκα μαζί του, η Βικτόρια είπε: «Δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις;» Και ο David παραδέχτηκε: «Λίγο». Μιλώντας στην κάμερα, η Βικτόρια είπε: «Φοράω τα παπούτσια μου, ντρέπονται που φοράω τακούνια αλλά θα τους δείξω πώς γίνεται».

Ο Μπέκαμ, πάντως, φαίνεται πως έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή του σε σημείο που έκανε tag τον διάσημο τραγουδιστή Μαρκ Άνθονι για να του δηλώσει πως είναι έτοιμος για να πάνε σε περιοδεία μαζί.