Μετά από 8 χρόνια σχέσης, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, πλέον, στη ζωή τους. Το ζευγάρι που ήταν μαζί από το 2015, έβαλε τέλος στη σχέση τους, με την ηθοποιό να κάνει «εργασιοθεραπεία» και να αισθάνεται μουδιασμένη.

Οι ηθοποιοί δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τα όσα ακούγονται για το τέλος της σχέσης τους. Ωστόσο, εδώ και κάποιες ημέρες έχει ακουστεί πως δε βρίσκονται πια μαζί.

Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον της ηθοποιού επιβεβαίωσε πως Σαμαρά και Ποιμενίδης είναι χωρισμένοι. «Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, είναι συνέχεια σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Ο χωρισμός είναι γεγονός» ανέφερε ο ρεπόρτερ.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να βρίσκεται σε νέα σχέση με τον ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση «ο Μισάνθρωπος», Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, το ρεπορτάζ αναφέρει πως «πρόκειται για μια ανυπόστατη και αναληθής είδηση. Μίλησα με ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον αυτών των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι κατηγορηματικά μία αναληθής πληροφορία, η οποία δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα».

Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση, στις 22 Φεβρουαρίου, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είχαν περάσει το βράδυ τους στη σκηνή του VOX. Το ζευγάρι στις φωτογραφίες φαίνεται να περνά ωραίες στιγμές με την παρέα τους.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης
Ο Γιάννης Ποιμενίδης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Κωνσταντίνος Δεδές και ο Θανάσης Αλευράς
Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης

Παρά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι δεν έχει διαγράψει ακόμα τις κοινές του φωτογραφίες από τα social media τους.